PADEL v Budějcích


Nové sportoviště PADEL: Sport 21. století přichází do Jižních Čech

S velkým nadšením oznamujeme otevření prvního PADEL kurtu v Českých Budějovicích! Rozhodli jsme se přivést na jih Čech nejrychleji se rozvíjející sport současnosti, který je často označován jako „Sport 21. století“. Tento raketový sport, kombinující prvky tenisu a squashe. PADEL získává srdce milionů hráčů po celém světě.

A co to PADEL je?

PADEL je akční sport, který se hraje speciálními raketami bez výpletu a míčky podobnými tenisovým. Hraje se ve dvojicích na kurtu o rozměru 20x10 metrů, který je částečně lemován skleněnou a kovovou konstrukcí. PADEL je zajímavým zpestřením pro aktivní sportovce, ale také šancí, jak se sportováním začít, není totiž technicky náročný na hraní jako například tenis.

A tím si PADEL právě získal oblibu, zahrají si ho snadno hráči všech věkových kategorií a dovednostních úrovní. Menší hrací plocha znamená více akce a méně běhání, což dělá hru opravdu zábavnou. Hraní ve čtyřech podporuje týmového ducha a sociální interakci.

To jsou důvody, proč jsme se rozhodli pro PADEL.

Přijďte si zahrát!

Přijďte si zahrát a sami se přesvědčte, proč se PADEL stal jedním z nejrychleji rostoucích sportů na světě. Samozřejmostí je možnost zapůjčení raket.

Rezervace a více informací na recepci klubu Telefon: 723 708 515, E-mail: info@teniscb.cz

Těšíme se na Vás!



ZPĚT NA ÚVOD ARCHIV ČLÁNKŮ
Budějická drbna
Country rádio
Beat radio
Bydleníčko
Kiss radio
Multisport